Home » Over ons

Over ons


Een passie voor alles wat mooi is..

Hi en welkom op Novellogifts.nl, mijn naam is Kelsey en ik ben de eigenaresse van deze webshop.

Het idee om deze webshop te beginnen is ontstaan doordat ik blij wordt van alles wat mooi is. Volgens mij deel ik deze passie met meer van jullie, want wie heeft dat nou niet?

Door in te spelen op de trends van dit moment wil ik met een continue wisselend assortiment bieden waar jullie naar op zoek zijn. Niet alleen op het gebied van "Home & Living" maar ook "Fashion & Beauty" en "Baby & Kids". 

Alle items die verkocht worden zijn niet alleen super leuk om cadeau te doen aan een ander, maar ook super leuk voor jezelf! Het is nooit verkeerd om jezelf eens lekker te verwennen. Je verdient het!

Wie ben ik?

Naam

Leeftijd

Woonplaats

Beste eigenschap

Slechtste eigenschap

Grootste passie

 

Kelsey Peters

21 Jaar

Geldrop, Noord Brabant

Gemotiveerd

Super eigenwijs

Ondernemen

Wat als je letterlijk alles leuk vindt..

Als mensen aan me vragen wat ik nou echt leuk vindt om te doen, weet ik eigenlijk nooit wat ik moet zeggen. Wat als je (bijna) alles leuk vindt om te doen? Ondernemen is een grote passie van mij, misschien wel iets wat ik het liefst doe. Of dit nou om een bedrijf gaat of het ondernemen in het algemeen. Ik wist dat verkopen ook iets is waar ik echt van kan genieten, het hele proces van de inkoop tot aan het opsturen van de pakketjes. Ik vind het leuk dat mensen zoeken wat ik hen kan bieden.

Drie keer is scheepsrecht ... ?

Dit is niet mijn eerste en enige bedrijf. Naast deze webshop heb ik ook mijn eigen salon. Hier verzorg ik mijn klanten van een mooie make-up, verzorgde nagels en stralende wimpers. Hier werk ik met veel passie en plezier maar toch was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. 

Ook heb ik ooit eerder een webshop gehad. Hier verkocht ik sieraden en modeaccessoires. Dat vond ik toen super leuk om te doen maar ik merkte dat de producten mij minder aanspraken dan ik had gehoopt. Ik vindt het ontzettend belangrijk dat je passie hebt voor wat je verkoopt en dat miste ik bij de sieraden. Modeaccessoires is wel iets wat ik erg leuk vind, deze zul je op Novello dus ook zeker terug vinden. 

Mijn favorieten items !